Investeerders

Investeerders, ondernemers en bedrijven samen brengen om opportuniteiten te scheppen en ondernemingen verder op de kaart te zetten, is een van onze doelstellingen die wij in onze bedrijfsnaam Connecting People and Business hebben verwoord. Zowel aan kopers als aan verkoperskant ontmoeten wij dagelijks ambitieuze ondernemers. Wij bieden een persoonlijke aanpak gericht op de grootte en type van de investering die u wenst te doen.

Wij adviseren ook inzake leveraged buy-out (LBO), Management buy-in (MBI) en  Management buy-out (MBO).

U bent kandidaat-overnemer

Wij gaan actief op zoek naar een bedrijf dat bij u past. U weet wat u zoekt  en beschikt over de nodige middelen en competenties of u heeft reeds een bedrijf en wenst verdere waardecreatie op vlak van strategie, nationale en internationale expansie  via een overname.

U bent investeerder en wenst deel te nemen met andere partijen

U wenst enkel een participatie te nemen, samen met een ervaren  management dat de nodige competenties in huis heeft of u wenst ook actief deel te nemen binnen een bedrijf.

U bent investeerder en op zoek naar rendement

U bent ondernemer en  beschikt over de nodige financiële middelen en wenst te investeren in een bedrijf, beleggingseigendom of ander vastgoed.

Op zoek naar een overname?

U wenst een bedrijf te kopen. Wij informeren u over de diverse mogelijkheden.

Vraag online aan

U wenst een participatie te nemen?

Als u graag meer verneemt over de opportuniteiten kunnen wij u hierover informeren tijdens een gesprek.

Vraag online aan

Op zoek naar rendement?

Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en te informeren.

Vraag online aan

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.